virtuális telefonszám

A virtuális szám egy olyan szám, amely telefonszámként bejövő hívások fogadására alkalmas úgy, hogy a hívást fogadó fél egy VoIP programmal online, elérhető állapotban van, és ezen a programon keresztül fogadja a hívásokat.
Amikor Önt hívják, akkor a program csörög!

Miről is van szó?
Rendeljen tőlünk egy virtuális telefonszámot;
Ismerőseinek a kapott számot adja meg, hogy azon hívják.
Ezt követően helyi tarifával hívják barátai, üzleti partnerei, ami Önnek perc- és kapcsolási díj mentes.

A szolgáltatás hűségidő-, szerződés- és kötelezettségmentes. Minimális rendelési idő: 1 hónap.

Új telefonszám rendelésekor a rendelő végösszege egy egyszeri beállítási díj plusz egyhavi díj összege. A beállítási díj mindig az egyhavi díj összegével egyezik.
Például egy magyar szám rendelése esetén egyszer 990 Ft beállítási plusz egyhavi díj (990 Ft) összege, 1 980 Ft lesz.

Érdekli? Írjon nekünk:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Üzenet

Példa1: Jelenleg csak azért tart fent vezetékes telefonszámot, mert eddig azon tudták elérni ismerősei, üzleti partnerei. De ez nem olcsó, mert bár a kimenő hívásokat eddig a VoIP-on bonyolította, mégis muszáj volt 3-4000 Ft havidíjat fizetnie csak azért, hogy elérhető legyen. Mostantól erre nincs szüksége. Kérjen tőlünk virtuális behívószámot Magyarországra [Budapest (1), Eger (36), Esztergom (33), Győr (96), Kiskunhalas (77), Miskolc (46), Sopron (99), Szeged (62), Székesfehérvár (22), Szigetszentmiklós (24), Szombathely (94), Tatabánya (34), Veszprém (88) és Zalaegerszeg (92)]. Ennek egyszeri beállítási díja 990 Ft, havidíja 990 Ft.

Példa2: Vidéken vagy külföldön tartózkodik Ön vagy cége, de szeretné, ha barátai, partnerei budapesti vezetékes számon elérjék. A megoldás: budapesti behívószámot kér tőlünk, és az eddig használt VoIP programjára kéri a telefonszám végződtetését. Az eredmény: ismerősei helyi hívásként hívják Önt otthonról, s Önnek a VoIP programja csörög.Mivel a szolgáltatás hívószámkijelzős, ezért látja is, ki milyen számról hívja.

Példa3: Mondjuk Londonban lakik, és szeretné, ha perui barátai ott is elérhessék Önt. A megoldás: vegyen egy perui virtuális számot. Ha ott esetleg nincs internete, rendelje hozzá a számot londoni telefonszámához (PSTN). Ezután küldje el barátainak Peruban az új számát, amin hívhatják Önt. Ekkor ők már a perui helyi hívás díjáért hívják Önt – Londonban.

Példa4: Spanyolországban lakik, és csak VoIP-on szeretne telefonálni, hagyományos vezetékes telefonvonal nélkül. Ráadásul van egy barátja Ausztráliában, aki onnan szeretné Önt hívni.
1. Regisztráljon az alább felsorolt VoIP szolgáltatóknál egy fiókot. A regisztrációkor felhasználónevet (username) és jelszót (password) kap.
2. Vegyen spanyol és ausztrál telefonszámokat.
3. Kérje tőlünk a számok VoIP fiókjához való hozzárendelését.
4. Spanyol barátainak adja meg a spanyol telefonszámot, ausztrál barátjának pedig az ausztrál telefonszámát.
Ezáltal az ausztrálok a saját vezetékes vagy mobilszámukról hívhatják Önt, és ők csak a helyi hívás díját fizetik. Nincs tehát külföldi hívásköltség vagy roaming díj. Spanyol ismerősei pedig elérik Önt, és nincs szüksége vezetékes telefonvonal bevezetésére sem.

A teljesség igénye nélkül ide kérheti telefonszáma végződtetését: VoipSoftClient, GoogleTalk.

Ezekbe az országokba kérhet telefonszámokat:
Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Bulgária, Chile, Ciprus, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Egyesült Királyság (Anglia, Skócia, Wales, Észak-Írország), Egyesült Államok (USA), Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Hong Kong, Horvátország, Írország, Izrael, Japán, Kanada, Kína, Kolumbia, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Malajzia, Mexikó, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Peru, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna, Venezuela.

*FIGYELEM!: A rendelőben csillaggal jelzett országok rendelésekor a helyi törvényi szabályozásnak megfelelően az alábbi dokumentumok másolatait és szükséges elküldenie:
1. lakcím az adott országban;
2. egy dokumentum, ami a megadott lakcímet bizonyítja (pl. 6 hónapnál nem régebbi közüzemi számla);
3. útlevél vagy egyéb arcképes igazolvány másolata.